YOGA

Yoga gaat niet over wat je kunt, maar over hoe je omgaat met wat je tegenkomt. Zo ook in deze periode van onzekerheid. Het is belangrijk om een goede balans te hanteren.Yoga 1

Neem een moment voor jezelf, ontspan en geniet! Jonne helpt jullie hierbij en heeft speciaal voor jullie een 40 minuten durende yoga les opgenomen. 

Wat houdt deze les en vinyasa yoga in? Door de aan een stuk volgende series dynamische bewegingen wordt er een flow gecreëerd. Dit helpt bij het soepel en flexibeler maken van het lichaam, het stimuleert kracht en energie terwijl het tegelijkertijd ook ontspanning creëert. Naast de bewegingen wordt er ook veel op de ademhaling gelet. Dit allemaal samen wordt soms ook wel bewegende meditatie genoemd. Omdat je tijdens het bewegen (inspanning) ook kunt ontspannen. In deze les beginnen we met een warming up, vanuit daar doen we de zonnegroet. Verder komen nog actieve en balans houdingen aan te bod. Als laatste stretches en een korte liggende meditatie.

Yoga 2A

Jonne maakte dit keer twee losse lessen voor jullie:
• Ademhaling en flexibiliteit
• Ontspannende meditatie

De focus ligt hierbij op:
• Awareness
• Alignment
• Flow yoga
• Meditatie 

"Niets blijft zoals het is" kun je in de situatie waar wij met ons allen zich in bevinden als een geruststellende gedachte ervaren. Anicha yoga is een vinyasa yoga practice, de soort yoga lessen die Jonne verzorgt. Anicha yoga wil het veranderen van alles zien, zonder in te grijpen. Zonder vast te willen houden, of afstand te willen doen. In plaats daarvan leren we door Anicha yoga het moment zelf heel bewust te ervaren en daarvan te genieten als dat mogelijk is. Het meest ideale is om eerst eerst te bewegen en daarna te mediteren, maar je kunt de lessen ook los van elkaar volgen of andersom. Wat jij zelf het prettigste vindt! Om het nog makkelijker te maken heeft Jonne zelfs een Spotify playlist voor jullie samengesteld die jullie tijdens deze les(sen) aan kunnen zetten Klik hier voor de spotify playlist

Yoga 2B

Dit is het tweede deel van yoga les 2: ontspannende meditatie. Zeker nu in deze tijd is het belangrijk om te ontspannen en je immuunsysteem zo hoog mogelijk te houden. Zorg voor een rustig plekje en geef je over aan de begeleiding van Jonne.
Klik hier voor de spotify playlist

SPORTVISION

• De beste sportfaciliteiten 
• Gezellige horeca 
• Gevestigde waarde in de regio 
• Trainen in een motiverende sfeer

Openingstijden
08:00–22:00 maandag t/m donderdag
08:00-21:00 vrijdag
09:00–13:00 zaterdag en zondag 

046 457 45 85
Wagenaarstraat 157, Geleen

FACILITEITEN

GRATIS ZONNEBANK

Bij Sportvision abonnement

GRATIS SAUNA

Bij Sportvision abonnement

MADE FRESH BAR

Verse smoothies en sappen

DEXA SCAN

Inzicht in toestand van je lichaam

Google App

Download hier de Sportvision Android app

Apple App

Download hier de Sportvision iPhone app

Sportvision Facebook

Like onze Facebook pagina en je bent altijd op de hoogte

Sportvision Instagram

Like ons op Instagram en je bent altijd op de hoogte