INVESTEER IN KEY POSITIES BINNEN JE BEDRIJF

EXECUTIVE VITALITY PROGRAM

Het EV Program staat voor investeren in ‘human capital’ en dan specifiek gericht op key posities binnen bedrijven. 

 

Onze aanpak richt zich op de vier elementaire vitaliteitspijlers: beweging, ontspanning, voeding en gezonde leefstijl. 

 

Door op deze vier aandachtsgebieden verbeteringen binnen de directie en het management aan te brengen, neemt niet alleen de vitaliteit toe maar verbetert ook de productiviteit en duurzame inzetbaarheid. Daarnaast zien we een afname van de arbeidskosten als gevolg van een daling van het ziekteverzuim. 

 

We onderscheiden ons door de vitaliteit per medewerker middels ‘state of the art technologie’ gedetailleerd in kaart te brengen. Deze aanpak (Vitaliteit Check) levert meetbare resultaten op. 

 

Het EV Program helpt de directie en het management graag naar hun persoonlijke top, met oog voor ieders lichamelijke en mentale gezondheid, fitheid en belastbaarheid. 

 

Een betere vitaliteit bereiken we niet van de ene op de ander dag. Continuïteit in de uitvoering van relevante vitaliteitsprogramma’s zijn de basis van het succes op lange termijn. 

 

Om kennis te maken met onze specifieke aanpak en dienstverlening bieden wij u of een lid van het managementteam de mogelijkheid om een Vitaliteit Check te ervaren. 

Waarom executive vitality program?

DE VOORDELEN

investeer in human capital

meetbare resultaten

brengt directie en management naar hun top

verbetering productiviteit

duurzame inzetbaarheid

Het team van

SPORTVISION

Download de sportvision

APP

Ontdek ons

CENTRUM