SPORTVISION GESLOTEN TOT EN MET 28 APRIL

In verband met het coronavirus is Sportvision miv heden tot en met 28 april gesloten. We voelen ons verantwoordelijk voor de gezondheid van onze leden en medewerkers. We volgen de richtlijnen van de overheid, en hopen jullie over drie weken weer van dienst te kunnen zijn. Tot die tijd kun je elke dag rekenen op workouts die je thuis kunt doen, recepten, tips en adviezen. Hou onze website en socialmedia als Facebook en Instagram dan ook goed in de gaten. Zorg in deze tijd goed voor jezelf en voor de mensen om je heen. Wees verstandig en blijf in beweging! We hopen jullie snel weer in goede gezondheid te zien bij Sportvision!

Marc en Arlette Kuijpers en Leo Beckers en Maurice Scheeren
namens het hele Team van Sportvision

Thuis kan er in deze periode prima getraind worden. Bekijk hier de online trainingen die we speciaal voor jullie gemaakt hebben zodat je deze thuis kunt volgen.

PERSONAL COACHING

De beste resultaten met een persoonlijke sportbegeleiding.
Volledig op maat sport trainingen één op één met een personal trainer van Sportvision. Wil jij die persoonlijke 1 op 1 aandacht en het maximale uit jezelf halen? Dan is Personal Training het ideale programma voor jou!

EXCLUSIEVE SPORTBEGELEIDING 
IN TRAINING EN VOEDING

Wil je sportbegeleiding op het gebied van training en voeding, maar ook op het gebied van rust, slaap en herstel? Door je drukke bestaan en alle verplichtingen wordt de eigen gezondheid vaak vergeten. De juiste voeding en training zijn typische zaken waar je baat bij hebt. Bij Sportvision krijg je op maat een begeleiding van één onze HBO-gekwalificeerde trainers. Daarnaast wordt zowel de training als voeding exclusief op jou afgestemd.

DE VOORDELEN VAN PERSOONLIJKE BEGELEIDING BIJ SPORTVISION 

Je wilt maximaal resultaat behalen, liever nog gisteren dan vandaag. Een personal trainer van Sportvision helpt je met het stellen van realistische doelen en motiveert en inspireert je om je aan je schema te houden. Onze personal trainers maken, afhankelijk van je wensen en doelen, een persoonlijk training- en voedingsschema. Het risico van ‘zelf trainen’ is dat je altijd blijft sporten op hetzelfde niveau en dan ook in je comfort zone blijft. Natuurlijk is personal training duurder dan een normaal sportabonnement, maar het is een investering in jezelf en je eigen gezondheid. Met een personal coach van Sportvision train je effectiever, bespaar je tijd en krijg je persoonlijke aandacht.

10-15% meer resultaat dan zelf sporten.

Op maat gemaakte persoonlijke schema’s.

Uitgebreide anamnese
met DEXA scan.

Trainingen en afspraken wanneer het jou schikt.

BEKIJK ONZE COACHING VIDEO 

Persoonlijke training, je krijgt 100% individuele aandacht en behaalt betere resultaten. Met een personal trainer heb je een stok achter de deur, iemand die je motiveert en inspireert. Personal training is geschikt voor iedereen ongeacht je doelstelling.

LEO BECKERS

PERSONAL TRAINER

MAURICE SCHEEREN

PERSONAL TRAINER

JURGEN SCHURGERS

PERSONAL TRAINER

JANNICK GERRITSEN

PERSONAL TRAINER

DAISY SMISSAERT

PERSONAL TRAINER

TIMO HABERLAND

PERSONAL TRAINER

SIL TEEKEN

PERSONAL TRAINER

NYGEL SOREE

PERSONAL TRAINER

SPORTVISION

• De beste sportfaciliteiten 
• Gezellige horeca 
• Gevestigde waarde in de regio 
• Trainen in een motiverende sfeer

Openingstijden
08:00–22:00 maandag t/m vrijdag
09:00–13:00 zaterdag en zondag 

046 457 45 85
Wagenaarstraat 157, Geleen

FACILITEITEN

GRATIS ZONNEBANK

Bij Sportvision abonnement

GRATIS SAUNA

Bij Sportvision abonnement

MADE FRESH BAR

Verse smoothies en sappen

DEXA SCAN

Inzicht in toestand van je lichaam

Google App

Download hier de Sportvision Android app

Apple App

Download hier de Sportvision iPhone app

Sportvision Facebook

Like onze Facebook pagina en je bent altijd op de hoogte

Sportvision Instagram

Like ons op Instagram en je bent altijd op de hoogte