HOE BELANGRIJK IS VOEDING NOU EIGENLIJK?

We weten het allemaal wel, voeding speelt een belangrijke rol binnen jouw lichamelijke doelstelling, maar hoe belangrijk is voeding nou eigenlijk? Verschillende studies tonen aan dat met name bij afvallen zo’n 70 procent bestaat uit een gezonde voeding en slechts 30 procent uit voldoende beweging. Binnen Sportvision maken wij dan ook volop gebruik van uitgebreide voedingsschema’s, zodat wij onze leden optimaal kunnen ondersteunen op weg naar zijn/haar persoonlijke doelstelling.

 

VOEDINGSSCHEMA’S

Binnen Sportvision wordt gebruik gemaakt van Body Support. Dit programma is een leefstijlprogramma dat je begeleidt om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. Iedereen is anders, daarom wordt het voedingsschema op jou als individu afgestemd. Iedere week krijg je een eetschema mee dat bestaat uit 7 dagmenu’s en een passende boodschappenlijst. Een dagmenu bestaat uit 6 eetmomenten, 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes.

 

Binnen een programma van Body Support ga je niet ‘op dieet’, maar ga je leren wat eten doet en wat gezonde voeding is. Je laat voeding voor jou werken, door met de juiste hoeveelheden je verbranding op te voeren. Pas je voeding aan waar nodig en geniet van eten zoals het bedoeld is.

 

BODY SUPPORT BIJ SPORTVISION

Body Support is binnen Sportvision in verschillende onderdelen terug te vinden. Binnen het Personal training programma van Sportvision wordt volop gebruik gemaakt van Body Support. Wekelijks wordt er gekeken naar de ontwikkeling van een lid en worden waar nodig aanpassingen gemaakt.

 

Binnen de Sportvision Boutique wordt ook gebruik gemaakt van Body Support, hier wordt maandelijks gekeken naar de voortgang van een lid en worden waar nodig aanpassingen gemaakt.

 

Tot slot is het mogelijk om met een regulier abonnement gebruik te maken van Body Support. Voor maar één euro per dag kun je gebruik maken van Body Support.

 

GEBRUIK MAKEN VAN BODY SUPPORT?

Wil jij nou ook gebruik maken van de vele mogelijkheden die Body Support te bieden heeft? Neem dan contact op met rick@sportvision-geleen.nl of maak een afspraak bij een van onze trainers! Voor meer informatie over Body Support kunt u terecht bij een van onze trainers!